Nieuws van Boottrans


9 september 2023
Vandaag hebben we een nieuwe trailer in ontvangst mogen nemen. Ook deze walkingfloor trailer is voorzien van geïsoleerde wanden, een donker geïsoleerd dakzeil, een krachtige energiezuinige koelmotor (die ook kan verwarmen) en een laadklep. De trailer is multifunctioneel en wederom voorzien van handigheden die we met het werken met dit soort trailers door ervaring als verbeterpunten hebben meegenomen. 


1 december 2022
Nadat de auto helemaal naar smaak is opgebouwd en gespoten is de Scania R500 afgeleverd aan chauffeur Maurice. De auto is direct ingezet en dat is al te zien op onderstaande foto's.


13 oktober 2022
Vandaag hebben we onze nieuwe trailer in ontvangst mogen nemen. De walkingfloor trailer is voorzien van geïsoleerde wanden, een donker geïsoleerd dakzeil, een krachtige energiezuinige koelmotor (die ook kan verwarmen) en een laadklep. Een trailer die multifunctioneel is en is voorzien van handigheden die we met het werken met dit soort trailers door ervaring als verbeterpunten hebben meegenomen. Zo zorgen we ervoor dat de trailer voldoet aan moderne eisen en wensen zodat we onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen.2 juli 2022
Vandaag is onze nieuwe Scania 660R geleverd aan chauffeur Eric.